Ik lig weer heerlijk in een hotel bedje (wordt bijna gewoon??) vanmorgen om 08.00 uur met Henk van der Vegte en Nel van der Vegte vertrokken naar Frankfurt. Na ruim 4 uur rijden kwamen we aan bij het hotel, waar we bij binnenkomst al een paar traptreden moesten nemen om binnen te komen, niet erg handig als je weet dat er nog meer rolstoelers komen. De kamer is eenvoudig maar de badkamer erg klein, gelukkig dan maar dat we 1 nachtje blijven. Douchen doen we thuis wel weer.

Eerder deze week waren we door Michael Hulll uitgenodigd om te komen dansen bij een beweeg-week in de binnenstad van Frankfurt. Toen naar de Jahrhunderthal om al onze kleding weg te hangen en om te kleden voor de demo in het centrum van Frankfurt. Van alle kanten kregen we het advies om niet met de auto te gaan want er was geen doorkomen aan. Dus: Om daar te komen was het het makkelijkste (dachten we) om te lopen naar het trein station en v.a daar zouden we dan vrij snel in het centrum zijn. Klopt ook idd maar vooraf moesten we dan wel 2 flinke trappen op/af. Pffffff nou dat werd dus een beetje onderschat. Maar goed, al doende leert men. Aangekomen bij Michael lag er een hele stroeve mat voor ons waar we de demo op zouden geven, dit was geen doen dus besloten om te dansen op de kinderkopjes??. We hebben Words en Diamonds (onze 2 musical dansen) gedanst en ach met een brede smile ging het best goed en was het heel erg leuk!! Gezien het feit dat de heenweg niet zo geweldig verlopen is zijn we terug gebracht door een auto naar de zaal waar we 's avonds weer een uitvoering hadden. Diegene die in samenwerking met de organisatie van Duitsland beweegt heeft vele leer momenten gehad, oa dat je met mensen in een rolstoel niet overal even makkelijk kan komen.

Om 17.00 uur waren we terug en gingen we ons opmaken voor alweer de 4de uitvoering van Grand hotel Vega$. Het ging allemaal weer lekker maar eigenlijk ook weer erg snel. In het hotel nog wat gedronken en om 01.00 uur lagen we in bed. Het ging weer erg goed en was weer erg gezellig!!

We zijn weer thuis, koffers zijn weer even uitgepakt want woensdag vertrekken we weer naar Bremen. Dat is dan alweer de 5de uitvoering van de musical Grand hotel Vega$. Nog steeds is het leuk. Wel jammer dat we vandaag niet konden gaan shoppen in Frankfurt want het is een feestdag en dan zijn echt alle winkels dicht, maar er komen nog meer steden, waar we misschien nog wel de kans krijgen.
Nu thee zetten en de was aanzetten voor de rest een beetje rust voor ons allebei want dat kan geen kwaad.. De volgende uitvoering is volgende week in Bremen. En dan zitten we alweer op de helft, wat gaat het allemaal snel. Tot de volgende keer dan maar.

Terug