Wat is het vroeg??, zo vertrekken we naar Stuttgart voor weer een dagje musical en morgen komen we weer terug.
Hopen dat het net zo goed gaat als vorige week in Essen.

Zo, net terug op de kamer Henk, Maria, Marleen en Miranda zitten nog in de bar maar voor mij was het klaar. Weer een hele leuke gezellige dag gehad.
We vonden we het wel veel rumoeriger dan vorige keren. Morgen of beter gezegd vanochtend naar huis en de rest van de week wat rustiger aan doen want zaterdag hebben we weer een demo in Tiel.
We zien weer uit naar volgende week dan gaan we naar Frankfurt. Jammer genoeg kunnen Marleen en Maria de hele maand oktober niet, dus die gaan pas weer mee als de musical in Osnabruck draait.
Inmiddels lig Miranda ook in bed(je). Dat wil zeggen dat zij een groter bed voor haar alleen heeft dan thuis. Het was weer een leuke gezellige drukke lange dag vandaag (of eigenlijk gisteren). Na het ontbijt weer een lange rit richting huis.
Thuis van weer een geslaagde uitvoering van de musicaltour Grand Hotel Vega$, deze keer in Stuttgart. Zowel heen als terugweg veel vertraging (vanmorgen rond 10.15 uur vertrokken uit Stuttgart en om 21.15 uur pas thuis in Ede) . Niet echt leuk zoveel file's en even zoveel ongelukken waar we dan gelukkig niet bij betrokken waren. Veel wegwerkzaamheden en dan ook nog heel veel regen, dus het zat allemaal tegen. maar goed ik heb het geluk dat ik achterin ga zitten en mijn ogen dicht kan doen als ik dat wil en nergens naar hoef te kijken. Heerlijk een prive chauffeur en chauffeuse. Verder deze week nog wat gezellige dates met vriendinnen staan en uitrusten. Volgende week vrijdag naar Frankfurt en hopen dat die rit wat sneller gaat. Verder nog steeds heel, heel erg leuk om eraan mee te mogen werken.
Nu zo lekker slapen .

Terug