Dansmatinee
2015-2016

Op de royale zwevende houten vloer in een prachtige ambiance van de kerkzaal kan men heerlijk stijldansen. Daarom is zowel jong als oud zijn van harte welkom om de dansschoenen aan te trekken en de dansvloer betreden tijdens de zondagmiddag Dansmatinee. Bent u beginner of gevorderde? Dat maakt allemaal niets uit tijdens de Dansmatinee in de Eusebiuskerk. Iedereen is welkom.

Muziek
Van de Jive tot de Weense wals

Openingstijden
Om 13.45 uur gaat de kerkzaal op en om 14.00 uur begint het dansen. Om 16.30 uur eindigt de Dansmatinee.

De Eusebiuskerk is met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbaar. Klik hier voor meer informatie over de bereikbaarheid.

Entree
De entree prijs is € 5,00 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. Toegangskaarten zijn aan de kassa van de Eusebius verkrijgbaar op de zondagmiddag.

Agenda Dansmatinee
De dansmatinee wordt gehouden op de volgende zondagen:

15 november ; 17 januari ; 21 februari
20 maart ; 17 april ; 15 mei

Stichting Eusebius Arnhem
Kerkplein 1
6811 EB Arnhem

T: + 31 (0)26 4435068
E: info@eusebius.nl

Terug

==========

Dansmatinee 2014/2015
Afgelopen jaar is de Eusebius begonnen met de zondagmiddag Dansmatinee, die startte in oktober 2014. Bij elke editie van de Dansmatinee waren er weer meer dansparen aanwezig – zowel professionele dansparen, amateurs als singles dansten in de schitterende kerkzaal. Veel van hen bleven terug komen.
Als afsluiter van de reeks op werd er een High Tea Dansant met Big Band georganiseerd in samenwerking met Versteegh Dansmasters. Op deze zondagmiddag kon iedereen genieten van dans, muziek en heerlijke hapjes en drankjes.

 

Terug